Kurusıkı Markaları


Kurusıkı tabanca alacak kişilerin ilk öncelikle 18 yaşını doldurmuş olması gerekiyor ve Ateşli silahlarla işlenen veya 6136 sayılı Kanun kapsamına giren suçlardan dolayı hükümlü bulunanlar ile kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olanlar kurusıkı tabanca alamaz. Adli sicil kaydınızın yani sabıka kaydının temiz olması gerekiyor. Tüm yasal işlemlere uygun olarak tüm araştırmalarınızı yapmanız, kurusıkı tabanca almadan önce tüm hukuki işlemler hakkında bilgi sahibi olmanızı da tavsiye ediyoruz. Kurusıkı tabancayı her yerden almamaya özen göstermemiz gerekiyor. Alacak olan kişilerin av bayilerinden veya kampseti.com gibi güvenilir internet sitelerini tercih edebilirsiniz.
Kurusıkı silahlar, gerçek tabanlara göre alması daha kolay olan ses tabancalarıdır. Kurusıkı tabanca alacak kişilerin kendi zevkine en uygun kurusıkı tabancayı almak için ilk önce bir araştırma yapması gerekmektedir. Bu araştırmada sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.


Kurusıkı Modelleri

Kurusıkı tabanca nereden alınır ? Hangi kurusıkı tabanca tercih edilmelidir ? En iyi kurusıkı tabanca hangisidir ? gibi birçok soru ile karşılaşmaktayız. Biz müşterilerimizin zevkine ve bütçesine en uygun kurusıkı silah almasında yardımcı olamaya çalışmaktayız.
Piyasada birçok kurusıkı tabanca modeli bulunmaktadır. Bunlar içinde en fazla tercih edilen kurusıkı tabancalar; Baredda, Zoraki, Blow, Retay ve Ekol gibi kurusıkı tabanca modelleri başı çekmektedir. Bunların dışında ithal kurusıkı tabanca modelleri olduğu gibi sarsılmaz kurusıkı tabanca, özkurusan kurusıkı tabanca modelleri de yeni yeni çıkmaya başlamıştır. Her zaman müşterilerimiz tavsiye ettiğimiz gibi yerli olan kurusıkı tabanca modellerini tavsiye ediyoruz. Yerli olan kurusıkı tabanca modelleri bu konuda gayet başarılı olup, yurtdışı pazarına da ihracat yapmaktadırlar.


Kurusıkı Tabanca Almak Yasal mı?

Kurusıkı tabancalar da ateşli silahlar gurubuna girdiği için bir takım yasal prosedürleri bulunmaktadır. Bu yasal prosedürler gerçek silah da olduğu kadar fazla değildir. Kurusıkı tabanca almak tüm yasal işlemlerini yaptıktan sonra kullanmak yasaldır. Kurusıkı silah satın aldıktan sonra da bilmeniz gereken birtakım yasal işlemler de vardır. Kurusıkı tabancayı aldıktan sonra fatura tarihinden itibaren 1 ay içinde bağlı bulunduğunuz emniyet müdürlüğüne ücretsiz olarak kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Bu kayıt işleminde herhangi bir ücret alınmaz. Kurusıkı tabancayı üzerinizde taşıyamazsınız.  Sadece evde ve arabada bulundurabilirsiniz. Bir yerden başka bir yere taşırken de kurusıkı tabanca kesinlikle boş bir şekilde olacak ve yanında faturasının olması gerekmektedir. Tüm hukuki işlemlere uyduğumuz zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tabi bu kullanmalar belli yasal prosedürler çerçevesindedir. Kurusıkı markaları talepler çoğaldıkça farklı modellerde, farklı kalitelerde, farklı renklerde artmaktadır. Tüm kurusıkı tabanca kullanıcılarımıza hukuki işlemleri birebir yerine getirmelerini ve kurusıkı tabancayı kullanırken bilinçli ve eğitimli olmalarını tavsiye ediyoruz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar