Kurusıkı Mermi


Kuru sıkı tabanca seçimini tamamladık, istediğimiz kurusıkı tabancayı aldık. Şimdi sıra bunun için kullanabileceğimiz kaliteli bir kuru sıkı mermi olacaktır. Hiç kuşkusuz ki kurusıkı tabancanın en önemli özelliği ne kadar ses çıkardığıdır. Burada seçilecek kaliteli bir kurusıkı mermisi daha fazla ses veya kurusıkı tabancanıza zarar vermeyecek bir ürün olmasıdır. Bu koşullar dikkate alındığında kurusıkı tabancanız için en uygun kurusıkı tabanca mermisini seçmenizde yardımcı olacağız.

Kuru sıkı Mermi Özellikleri

Kurusıkı tabancalarda kullanıcıların en çok istediği şey en çok ses çıkaran kurusıkı tabancaya sahip olmaktır. Bunun için ilk yapmanız gereken şey alacağınız kurusıkı mermisi bar basıncının kontrol edilmesidir. Kurusıkı mermilerindeki bar basınçları ne kadar ses çıkaracakları ile alakalıdır. Kurusıkı mermi kutularının üzerinde genel olarak tavsiye edilen mermi basıncını ne kadar olması gerektiği hakkında bilgiler yazmaktadır. Genelde yazan şey e 400 barın üzerinde yer alan kurusıkı mermilerinin kullanılması tavsiye edilmemektedir. Kurusıkı tabancanıza çok daha fazla güvenmiyorsanız bu kadar yüksek basınçlarda kurusıkı mermi kullanılmasını tavsiye etmiyoruz. Kurusıkı tabancanız zarar görebilir. Genel olarak 400 barı üzerine çıkılmaması tavsiye edilir. Kurusıkı tabanca mermiler şekil olarak da ucu kapalı olarak gözükür ve genel olarak sarı, beyaz gibi renk seçenekleri bulunmaktadır. Toplu kurusıkı tabancalar mermileri daha sağlıklı çalışması için Özkurusan kurusıkı mermi kullanılabilir.

Kuru sıkı Mermi Basınçları

Kurusıkı mermileri basınçları değişiklik göstermektedir. Bu değişiklik Kurusıkı tabancanın çıkardığı ses de görülen değişiklikle doğru orantılıdır. Kurusıkı mermi basınçlarını incelemeye çalışalım;

Yerli Kurusıkı Mermi Çeşitleri

Yaf Sarı Kurusıkı Mermisi 9mm - 500 Bar (Max)
Özkursan Codex Kurusıkı Mermisi 9mm - 475 Bar
Zuber Kurusıkı Mermisi - 425 Bar
Özkursan Beyaz Kurusıkı Mermisi
Özkursan Sarı Kurusıkı Mermisi
Yaf Beyaz Kurusıkı Mermisi
Kaiser Sarı Kurusıkı Mermisi

İthal Kurusıkı Mermi Çeşitleri

Lagant Kurusıkı Mermisi 9mm - 500 Bar (Max)
Sport Kurusıkı Mermisi 9mm - 500 Bar (Max)
Geco Kurusıkı Mermisi 9mm - 500 Bar (Max)

Kurusıkı Mermi Fiyatları

Kurusıkı tabanca mermi fiyatları kalitesine göre, basınç oranına gibi etkenlerle değişikli göstermektedir. En ucuz kurusıkı mermi, kampseti.com sitemizde kredi kartı ile ödeme imkanı satılmaktadır. Ayrıca İzmir içinde olanlar için direk gelip şubemizden de temin edebilirsiniz.


Yorumlar

Popüler Yayınlar