Kurusıkı Silah Fiyatları

Kurusıkı tabanca fiyatları farklı kurusıkı modellerine göre değişiklik göstermektedir. Kurusıkı da etkili olan şeyler marka, kalite, şekil, kullanılan malzeme gibi birçok faktör fiyatlarında etkili olmuştur. Kurusıkı çeşitleri yerli kurusıkı ve ithal kurusıkıtabancaolmak üzere 2 grupta ayırmak mümkündür. Fiyatlarıda buna göre farklılık göstermektedir. Örneğin ithal olan bir kurusıkı maliyetleri daha fazla olduğu için daha yüksek fiyatlara satılmaktadır. Oysa yerli üretim kurusıkı tabanca üretimleri burada olduğu maliyetler azalıyor ve doğal olarak da fiyatları da daha uyguna satılmaktadır. Kalite olarak da yerli kurusıkı fiyatları daha çok tavsiye edebiliriz sizler için. Ayrıca yerli üretim olan kurusıkı farklı dünya ülkelerine ihracatı da yapılmaktadır. Malzeme yapısı olarak kaliteli malzemeler kullanılarak tüm ihraç yapılmaktadır. Kurusıkı fiyatları farklı olmasında bu etken ilk başta bakılabilecek küçük bir detay olarak karşımıza çıkmaktadır. Şimdi ise yerli kurusıkı arasında nasıl bir tercih yapılabilir. Kurusıkı ses tabancası olduğu için sadece ses yapmaktan başka bir işlevi olmayan kurusıkı ses kalitesi sizler tarafından çokça sorulmaktadır. Sesi yüksek olan kurusıkı daha fazla pahalı mıdır ?gibi sorular aklınıza gelebilir. Fakat kurusıkı tabanca da ses daha çok kullanılan mermi ile alakalıdır. Kurusıkı çok da fazla ilgisi yoktur. Ses fiyatları etkilemez. En çok ses çıkaran kurusıkı daha çok kullanılan mermi ile alakalıdır. Tabi burda çok yüksek barda ses mermileride kullanmanızı tavsiye etmeyiz. Kurusıkı tabancaya zarar verebilir.kurusıkı tabanca ile gerçek silah arasındaki ses farkı hemen hemen yok denecek kadar azdır. O yüzden çok yüksek barları kullanmaya da gerek yoktur.
Farklı renk çeşitleri de tabi ki kurusıkı silah modellerinde ki fiyatları etkilemektedir. Daha farklı renk için kullanılan malzemeden dolayı çok az da olsa fiyatı etkilemektedir. Fiyatı etkileyen bir başka unsur da kurusıkı üzerinde kullanılan işlemelerdir. Bazı kurusıkı modelleri üzerinde yer alan işlemler den dolayı fiyatı daha da artmaktadır. Bu işlemeler genel olarak sabit olarak yapılır ve kişiye özel olarak firmalar tarafından herhangi bir işleme yapılmamaktadır. Bazı modeller ise altın parçalı model olarak geçmektedir. Bu üzerinde altın parça görünümler de fiyatı etkileyebilmektedir. Bir başka fiyat farklılıkların oluşmasındaki etken kazbe çeşitleridir. Bazı kabzeler plastik bazıları ise ahşap görünümlü olabilmektedir. Ahşap görünümlü olan kabze modellerinin fiyatları biraz daha yüksek olabilmektedir.

Kurusıkı Modellere Göre Fiyatları Nelerdir ?

Birçok kurusıkı modeli bulunmaktadır. Bunlardan en çok satılan modeller arasında Zoraki, Baredda, Blow, Retay ve Ekol modelleridir. Bunların çok satılmasında fiyatlardan çok herkesin daha çok baktığı detay sağlam olmasıdır. Kaliteli kuru her zaman hereksin tercih etmesinde öncelik verdiği noktadır. Tercih konusunda fiyatlarında hiç kuşkusuz ki tüm ürünlerde olduğu gibi ses tabancasında da çok büyük etkisi vardır. Ucuz kurusıkı tabancalar her zaman daha çok tercih edilmektedir. Kampseti.com olarak en kaliteli modelleri en uygun fiyatlarla satışını yapmaya çalışmaktayız. Kurusıkı çeşitleri renk olarak da ayırmak gerekirse 200 çeşitten daha fazla model bulunmaktadır. Bunların içinde kendinize en uygun olan modeli rahatlıkla bulabilirsiniz. Özellikle son zamanlar da kurusıkı firmaları renk çeşitlerini de artırarak daha fazla renk çeşidi çıkarmaya başladılar. Bu da özellikle koleksiyon yapanlar için daha fazla model görmenizi sağlamıştır. Çok farklı renk çeşitleri özellikle Retay veBlow firması tarafından çıkarılmıştır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar