En Pahalı Kurusıkı Tabanca Modelleri




Kurusıkı tabancalar diğer bir adıyla ses tabancaları içinde saçma veya kurşun bulunmayan, sadece barut sayesinde ses çıkarmaya yarayan ses silahlarıdır. Bunun dışında herhangi bir işlevi olmayan kurusıkı tabancaların nasıl satılacağı, nasıl alınacağı kanunla belirlenmiştir. Her ne kadar ateşli silahlar grubunda yer almasada alım koşullarında belli prosedürleri bulunmaktadır.

Kurusıkı tabanca modelleri ucuz olduğunda çokça tercih edilmektedir. Bu kurusıkı modelleri arasında da en pahalı kurusıkı modelleri de bulunmaktadır. En pahalı kurusıkı modellerinin fiyatlarının daha yüksek olmasında birçok etken vardır. Bunlar öncelikle herkesin aradığı kurusıkı tabancanın kaliteli olmasıdır. Kaliteli kurusıkı tabanca modelleri fiyatları biraz daha yüksektir. Kurusıkı tabanca modellerinin yüksek olmasında etkili olan bir diğer şey ise üzerinde yer alan işlemlerden kaynaklanmaktadır. İşlemeli olan kurusıkı modelleri diğerlerine göre biraz daha pahalı olmaktadır.  Daha sonra kurusıkı üzerinde yer alan şekiller, kabze farklılıkları gibi etmenler de fiyatların pahalı olmasında etkendir. Ucuz kurusıkı tabanca modelleri ise kötü bir model olduğu anlamına gelmemektedir. Ucuz kurusıkı tabanca modelleri arasında da fiyatına göre kaliteli olabilecek kurusıkı modelleri de vardır. Bazı kurusıkı tabanca modellerinde kampanyalar olabiliyor ve  bunları yakalayabilirseniz kaliteli bir kurusıkı tabanca modelini daha ucuza almış olursunuz. Pahalı kurusıkı tabanca fiyatları farklı bayilerdeki fiyatlarına göre de değişiklik göstermektedir. En uygun olan kurusıkı tabancalar ise genelde internet üzerinden satış yapan güvenilir sitelerde oluyor. Bunlar içinde kampseti.com sitesi hem satış öncesi hem de satış sonrası güvenle satın alabileceğiniz bir sitedir.

Kurusıkı tabancalar hobi amaçlı kullanılan ses tabancalarıdır. Bu yüzden kurusıkı silahları kullanırken çevreye ve kendimize bir zarar gelmemesi için dikkatli olmamız gerekir. Ayrıca ilk defa kullanacaklar için kullanma kılavuzunu okumaları ve bilgi edinerek kullanmaya başlamaları daha sağlıklı olacaktır.  Hobi olarak kullanılan ses tabancasının size zarar vermesini engellemiş olursunuz.
Kurusıkı tabanca fiyatları farklı olmasında bir etken kalibre farklılıklarından da kaynaklanmaktadır. Farklı kalibrede olan modeller arasında çok az da olsa fiyat farkı olabilmektedir. Kurusıkı tabancalar 9mm kurusıkı tabancalar ve 8mm kurusıkı tabanalar şeklinde kalibrelerine göre farklılık göstermektedir.

9mm Kurusıkı Tabanca

9 mm kurusıkı tabanca modelleri 8mm kurusıkı tabanca modellerine göre daha fazladır. Ayrıca 9mm kurusıkı tabanca modelleri daha fazla tercih edilmektedir. 9mm olan kurusıkı modelleri 9mm ses mermisi ile çalışmaktadır. Genel olarak boyutları 8mm olanlara göre biraz daha büyüktür. Kalite olarak aralarında çok fark bulunmamaktadır. 9mm kurusıkı modellerine birkaç örnek verecek olursak ve ne çok satılan modelleri ise; Baredda Z88, Zoraki 917, Blow F92, Ekol aras magnum, Retay Eagle modellerini sayabiliriz.

8mm Kurusıkı Tabanca

8 mm kurusıkı tabanca modelleri genel olarak daha küçük olan kurusıkı modelleridir. Küçük bir kurusıkı tabanca isteyenler için tavsiye edilebilecek kurusıkı modelleridir. Kalite olarak da 9 mm olan kurusıkı modelleri ile arasında çok fark bulunmamaktadır. 8 mm olan kurusıkı tabanca modellerine örnek verecek olursak; Özkurusan 822,Ekol Tuna, Blow mini gibi kurusıkı modellerini örnek verebiliriz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar