2018 Kuru sıkı Tabanca Fiyatları



Kurusıkı tabanca fiyatları 2018 yılında bilindiği gibi çok değişik göstermiştir. 2019 kurusıkı tabanca fiyatları ne olur, düşer mi artar mı bunu tahmin etmek çok güç ama bu son zamlarla beraber aynı olacak gibi duruyor. 2018 yılında her yerde görülen zamlarla birlikte kurusıkı tabanca satışları da zamlı olarak yapıldı. Kurusıkı tabancalar farklı özelliklerine göre farklı fiyatlara ayrılabilir. Kurusıkı tabanca fiyatlarında etkili olan birçok faktör vardır. Bunların içinde en önemli faktör kullanılan malzeme türüdür. Bu fiyatları yüksek veya düşük yapabilir. Bazı kurusıkı modelleri polimer bazıları ise zamaktan oluşmaktadır. Kurusıkı fiyatlarında etkili olan özelliklere devam edelim. Örneğin kurusıkı tabancaların üzerinde yer alan işlemeler kurusıkı tabancaların fiyatlarını arttırmaktadır. Farklı markaların farklı işleme türleri vardır. Bazıları ise kabzelerinin farklı olması ile fiyat değişikliği görülebilir. Bazıları ahşap görünümlü kabzeler olurken bazıları plastik olabilir. Bunun gibi birçok özellik fiyatların değişmesinde etkili olan unsurlar olarak sayılabilir. Kurusıkı fiyatları belirlerken kendi zevkleriniz de ön plana koyarak, bunun yanında kaliteli bir kurusıkı olmasına da dikkat ederek satın alabilirsiniz.
Kurusıkı tabancalar gerçek silahlara nazaran daha uygun fiyatladır. Çünkü kurusıkı tabancalar sadece ses tabancası olarak kullanılmakta olup, sadece görüntü olarak gerçek silahlarla benzerlik göstermektedir. Ağzı kapalı olan satışı yapılan kurusıkı silahların gerçek silahlarda olduğu gibi ruhsat işlemleri uzun değildir. 18 yaşını doldurmuş olmak ve herhangi bir sabıka kaydının olmaması gerekiyor. Bu şartları sağlayan herkes kurusıkı silah alabilir. Bu şekilde daha kolay alınabilmesi ve extra ruhsat masraflarının olmaması ucuz olmasında ki diğer bir etkendir. Ayrıca kurusıkı silahlar da herhangi bir vergi ödeme zorunluluğu da yoktur. Aldıktan sonra emniyete ücretsiz bir şekilde kayıt yapmanız yeterli olacaktır.

Kurusıkı Silah Fiyatları

Kurusıkı silahlar birçok farklı modeli olduğundan dolayı fiyatları çok farklılık göstermektedir. Yalnız aynı marka ve model de olan bir kurusıkı silah fiyatları her yerde genel olarak aynıdır. Ama tabi burada en uygun olanı bulmak size kalmış. İyi bir araştırma sonucunda size en uygun olanı en iyi fiyata bulabilirsiniz. çünkü kalite olarak aynı model ve marka olanlar aynıdır. Çünkü hepsi tek fabrikadan çıkar ve tüm türkiyeye dağıtımı yapılır. Burda kurusıkı silah fiyatına önem verirken, aldığınız firmanın müşteri ilişkilerine de dikkat edin ki daha sonraki kurusıkı ile olan probemlerinizde size yardımcı olacak bir firma olması sizin için daha iyi olacaktır.

2018 Tabanca Modelleri

Kurusıkı tabanca modelleri özellikle 2018 yılı itibari ile çok farklı ve yeni modeller gelmiştir. Kurusıkı üreten firmalar 2018 yılında birbirinden farklı kurusıkı modelleri üretimi yapmışlarıdır. Bu yeni üretilen kurusıkı silah modellerinde en çok dikkat çeken modeller ise daha renkli ve daha önce kullanılmayan renk çeşitlerinde kurusıkı silah üretimleri olmuştur. Her firma kendi modellerini çıkarmıştır. Yeni çıkan modeller daha çok koleksiyon yapanlar için bir çeşitlilik olacaktır. Özellikle farklı renkler koleksiyon yapanların dikkatini çok çekeceğe benziyor. En dikkat çeken modellerin arasında Retay G17 nin farklı renkleri ile yeni çıkan bir model olan ve herkesin çokça kullanmış olduğu havalı tabanca modeli olan SP2022 modelinin kuruıskı modeli çıkmıştır. yeni çıkan kurusıkı modelleri için www.kampseti.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar