En Sağlam Kurusıkı Tabanca Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler




En sağlam kurusıkı tabanca seçerken bir çok farklı unsuru göz önüne almak gerekir. Bunun en başında seçeceğiniz kurusıkı tabanca hangi özelliklerde olmalıdır. Bu özellikleri belirleyip daha sonra bir seçim yapılması en sağlam olan modeli seçmenizde kolaylık sağlayacaktır. Kurusıkı tabancalar malzeme olarak genelde zamaktan oluşmaktadır. Bunun yanında polimer malzeme kullanılan kurusıkı silah modelleri de bulunmaktadır. Malzeme yapısı kurusıkı tabancanın sağlamlık açısından öncelik belirlemeniz gereken konu olacaktır. Polimer malzeme kurusıkı tabancalar genellikle daha sağlam malzemelerden oluşmaktadır. Tabi bunlar içinde markalarına göre de farklılıklar olabilir. Malzemenin polimer olması kalite açısından tavsiye edebileceğimiz bir konu. Tabi kurusıkı tabancalar görsel amaçlı da çok tercih edildiğinden çok fazla sağlamlık noktasına bakmanıza gerek yoktur. Çünkü onu siz görselliği için almışsınızdır. Kurusıkı tabancalar da bir diğer dikkat edilecek nokta ise kullanmış olduğunuz kurusıkı mermisidir. Sağlam bir kurusıkı tabanca bile alsanız kötü bir ses mermisi kullandığınız zaman kurusıkı silah zarar görebilir ve siz bu kurusıkı silah kötüymüş yanılgısına düşebilirsiniz. Genellikle ses mermisi çeşitlerinden de tavsiye ettiğimiz özkurusan ses mermileridir. Genelde herkesin bildiği ve tüm kurusıkı tabancalarla uyumlu çalışan bir ses mermisidir. Ayrıca ses mermilerinin bar oranları da önemlidir. Örneğin çok ses çıkması için yüksek bar da alınan bir ses mermisi kurusıkı silaha zarar verebilir. Genellikle tavsiye edilen bar oranları 400 bar ve 450 bar arası olan kurusıkı ses mermileridir.
En çok satılan kurusıkı silah, en sağlam kurusıkı modeli olacak diye bir şey de yoktur. çünkü kurusıkı modelleri gösteriş amacı ile de alındığı için daha fazla tercih edilen kurusıkı silahlar gösterişli olan kurusıkı modelleri de olabilir. Bu kurusıkı modelleri arasında işlemeli altın kaplama şeklinde görsel açıdan güzel kurusıkı modelleri bulunmaktadır.

Kurusıkı Modelleri

Kurusıkı tabanca modelleri farklı özellik ve marklarda satışları yapılmaktadır. En sağlam kurusıkı modellerini nasıl seçeceğimizi yukarıda anlattık ve şimdi bunlar arasında hangi modeller tercih edilebilir ona bakalım şimdi de. Kurusıkı tabanca modelleri özellikle yerli üretim olanlar piyasada daha fazladır ve daha fazla rağbet görmektedir. Tabi bunda etkili olan sebep ise maliyetlerin düşük olmasıdır. Sağlam kurusıkı modelleri genellikle yerli üretim olan kurusıkı modelleridir. Bunlar arasında en çok tercih edilen modeller, Zoraki 917, Baredda S56, Blow F92, Ekol arasmagnum ve Retayeagle modelleridir. Bu modeller sağlamlık açısından da tavsiye edilebilecek kurusıkı tabanca modelleridir. Bunlar dışında kendi zevkinize göre farklı modellerine de bakabilirsiniz. Genellikle yerli olan kurusıkı tabanca modelleri tavsiye edebiliriz. İthal olan kurusıkı modelleri piyasada yok denecek kadar azdır ve satışları da çoğu yerde yoktur.

Kurusıkı Fiyatları

Kurusıkı tabanca fiyatları, en sağlam kurusıkı modelinden, en ucuz modellerine göre çok farklı fiyatlarda satışları yapılmaktadır. Kurusıkı fiyatları farklı bayiler de farklı fiyatlara satışları yapılmaktadır. Kurusıkı fiyatları aynı markada farklı yerlerde kalite olarak çok fazla değişiklik göstermez. Tavsiye edebileceğimiz kurusıkı tabancanın fiyatından daha fazla müşteri ilişkileri nasıldır ona bakmanız olacaktır. Daha sonra garanti aşamalarında size yardımcı olacak bir yetkili bulamayabilirsiniz. Bu yüzden www.kampseti.com gibi güvenilir ve müşteri desteği tam olan yerleri tavsiye ederiz. Her konuda size en kısa sürede dönemeye çalışan ve size yardımcı olmaya çalışan bir firma. Müşteri ilişkilileri hepsinden önemli bir noktaya gelmektedir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar